Leta i den här bloggen

onsdag 4 februari 2015

reprovecka och ett djuriskt porträtt

På fredag skickas Ingenjören till tryckeriet och därför är detta reprovecka för mig. Sitter och ställer bilder, cmykar, skärper etc. Blir mycket radio då. Och väldigt mycket P3 dokumentär.   Hörde alldeles nyss en där en väldans massa satanister var inblandade. Ruskigt som sjutton.
När repron är gjord ska jag sätta en deadline på mig själv och färdigställa min nya hemsida. Den har legat på 2att göra"-listan tillräckligt länge nu. egentligen är det inte så mycket kvar att göra, lite smådetaljer och några fler bildval men det har kommit saker i vägen hela tiden.

Några utav de bilder jag tänkte visa där är detta möte som jag hade med Ana Wahlström (Jonas Wahlströms dotter) på Skansen innan jul. Jag blev mycket imponerad hur avslappnad hon var inför alla dessa spindlar, apor och ormar. Visserligen tillhör de hennes jobb, men ändå. Jag trodde inte att jag var så rädd för dessa krälande kreatur (ej aporna då såklart) men när hon frågade om jag ville hålla i en orm och klappa på en stor spindel frös jag lite till is och blev helt stel. Jag kunde bara inte förmå mig. Jag tror att hon tyckte att jag var lite sjåpig men det gick liksom bara inte. Att ha de nära mig - inga problem - så länge Ana var i närheten. Men att komma i närkontakt - nej tack säger jag.

// Anna


Inga kommentarer: