Leta i den här bloggen

onsdag 18 mars 2015

Vab

Himmel nu var det så där längesen som jag bloggande igen. Men det har varit så mycket saker som har hänt. Har inte riktigt hunnit med. Jag har varit hemma ensam en hel del och det har varit ett himla förberedande, logistiktänkande och lite vila men också väldigt intressant att se att det går. Och så försöka hinna med att träna också på allt det.
Förrförra veckan var smockfull och jag trodde knappt att det skulle gå - ensam hemma med två barn som jag var - men det gick - och det gick bra. Supereffektviteten slog till och levererade. Men i slutet av hemma ensam-perioden var jag väldigt trött.
Nu har Linus åkt på skid- och vinterjobb igen, denna gång till Andermatt. Men det känns helt okej - har fått lite rutin... ha ha...
Idag och igår vabbar jag, så Nisse fick följa med på en enklare fotogrej i morse och det gick väldigt bra. Och mysigt att ha honom med. Nu sitter han och plöjer film efter film medan jag jobbar...eh och bloggar. Snart åker vi hem för jag tycker han måste försöka vila lite också. Och så hoppas jag att han är frisk imorgon så jag kan extremjobba då istället. Det blir lite halvt om halvt med sällskap av ett barn. Även om det är mysigt.

// Anna

Nisse på Svevia.

Porträtt som jag tog under hektiska veckan på en oerhört trevlig kvinna som heter Birgitte Bonessen och är högt uppsatt chef på Swedbank.

Inga kommentarer: