Leta i den här bloggen

onsdag 20 augusti 2014

hösten är här….

…..så känns det iallafall, även om det fortfarande är augusti. Snabbt gick det för de kyligare vindarna att komma fram. Men jag har haft en supersommar, som så många andra kan jag tro, och den finns kvar i hjärtat hur kallt det än blåser. Fast egentligen gillar jag hösten väldigt mycket, den kom bara lite väl snabbt i år.
Tillbaka till jobbet är jag också och med det nya nummer av Ingenjören och andra jobb också såklart. Det känns roligt, utmanande och nervöst att ta tag i jobblivet igen. Jag har legat lite lågt med det privata fotograferandet över sommaren och mest fotat med telefonen. Något jag inte riktigt gillar, men så blev det denna sommar. Bättre än att inte fota alls. I höst köper vi en ny "hemma-kamera" så det blir lite mer ordning på familjebilderna.

I förrgår hade vi telefonmöte om nästa Ingenjören-nummer. Det ska bli riktigt roligt. Några grejer är redan klara och några håller jag på att boka upp. Samtidigt som både jag och Linus har börjat jobba har vi haft Sigge hemma i två veckor. Det blir ett pusslande men på något konstigt sätt löser det sig alltid. Fast nu äntligen håller vi på att skola in honom på samma förskola som Nisse, och när det är klart kommer den riktiga vardagen att infinna sig. Skönt. En speciell situation att frilansa 100 % och samtidigt ha hand om en 1,5-åring. Man blir himla duktig på att agera snabbt, vara flexibel och att fokusera i rätt läge. Plus att snabbt växla om från yrkesliv till föräldraliv. Ha ha - verkligen en speciell situation men så här i efterhand också väldigt lärorik. Man blir lite av en effektivitetsmaskin.

Snart ska jag ta en springtur och sen jobb. Här kommer några omslag som jag har gjort för Ingenjören - både gamla och nya.

// Anna

1 kommentar:

Lars D sa...

Att du ibland skriver att du blir osäker...tjenare!
Så bra du är Anna! Duktig.
Tveka aldrig mer (det blir taskigt mot oss andra)
Hälsa fina killarna också!

/LarsD