Leta i den här bloggen

torsdag 2 oktober 2014

Nytt nummer

Nu är nya numret av Ingenjören är ute. Som vanligt fina samarbeten med olika frilansare. Denna gång medverkade bland annat Linus Meyer och Daniel Nilsson. Och som alltid blir det sjukt bra. En ynnest att få jobba med så skickliga och professionella fotografer. Andra medverkande fotografer är även duktiga Tina Stafrén och Anders Andersson.

Som vanligt har bilden en oerhört stor roll i tidningen. Vilket gör det extra roligt att få jobba som bildredaktör på just Ingenjören. Varje dag som går, jo nästan varje dag, känner jag mig så glad som får jobba med tidningen och dess fina och kompetenta journalister: Jenny Grensman (som även är chefredaktör) Sture Henckel, Karin Virgin och Ania Obminska. För att inte tala om Pär Ljung och Ola Carlson i Göteborg som gör layouten. Många hyllningar denna gång men jag vill säga det. För det är så sant att jag känner mig så glad för allt detta.

Stora porträttet denna gång är på Gunnar Asplund som jobbar med att utveckla elvägar med en strömförande skena i vägen. En väldigt ödmjuk och intressant människa som jag träffade i början av hösten.

Nu ska jag snart börja ladda inför nästa nummer och börja boka in olika människor att fotografera. Ska bli roligt.

// Anna


Foto: Linus Meyer

Foto: Daniel Nilsson

1 kommentar:

Daniel Nilsson sa...

Du gör ett väldigt bra jobb själv också!
Alltid lika snyggt!

Jag är tacksam för att man får medverka!
//D.